Witte wonderjeans by olivia

Witte wonderjeans by olivia - Wonderjeans_by_Olivia_blauw_maat_34_t_m_46(2)

Nu ook mooie witte wonderjeans by Olivia. Deze witte wonderjeans by Olivia draagt heerlijk en geeft mee in al uw bewegingen. Hij is gemaakt van stetch stof, makkelijk wasbaar en snel droog. Een witte wonderjeans die u afslankt en die u en maat kleiner moet kopen, de stiksels en het model zorgen voor een corrigerend effect.   

Artikelen

 • Wonderjeans by Olivia blauw maat 34 t/m 46

  Wonderjeans by Olivia, geweldige pasvorm. Deze diepblauwe jeans moet u een maat kleiner bestellen. Door het model en de stiksels slank het u geweldig af. Eenmaal wonderjeans gedragen nooit geen andere meer. Overtuig uzelf. In de was blijft hij mooi en komt door de stretch stof meteen weer in model.  

 • Wonderjeans by Olivia Bordeaux 36 t/m 46

  Wonderjeans by Olivia, geweldige pasvorm. Deze bordeaux jeans moet u een maat kleiner bestellen . Door het model en de stiksels slank het u geweldig af. Eenmaal wonderjeans gedragen nooit geen andere meer, overtuig uzelf. In de was blijft hij mooi en komt door de stretch stof meteen weer in model.  

 • Wonderjeans by Olivia Brons maat 36 t/m 46

  Wonderjeans by Olivia, geweldige pasvorm. Deze bronskleurige jeans moet u een maat kleiner bestellen. Door het model en de stiksels slank het u geweldig af. Eenmaal wonderjeans gedragen nooit geen andere meer. Overtuig uzelf. In de was blijft hij mooi en komt door de stretch stof meteen weer in model.  

 • Wonderjeans by Olivia Bruin maat 36 t/m 46

  Wonderjeans by Olivia, geweldige pasvorm. Deze bruine jeans moet u een maat kleiner bestellen. Door het model en de stiksels slank het u geweldig af. Eenmaal wonderjeans gedragen nooit geen andere meer, overtuig uzelf. In de was blijft hij mooi en komt door de stretch stof meteen weer in model.  

 • Wonderjeans by Olivia grijs maat 34 t/m 46

  Wonderjeans by Olivia, geweldige pasvorm. Deze grijze jeans moet u een maat kleiner bestellen. Door het model en de stiksels slank het u geweldig af. Eenmaal wonderjeans gedragen nooit geen andere meer, overtuig uzelf. In de was blijft hij mooi en komt door de stretch stof meteen weer in model.  

 • Wonderjeans by Olivia licht denim maat 34 t/m 46

  Wonderjeans by Olivia, geweldige pasvorm. Deze lichtblauwe jeans moet u een maat kleiner bestellen. Door het model en de stiksels slank het u geweldig af. Eenmaal wonderjeans gedragen nooit geen andere meer. Overtuig uzelf. In de was blijft hij mooi en komt door de stretch stof meteen weer in model.  

 • Wonderjeans by Olivia zwart maat 34 t/m 46

  Wonderjeans by Olivia, geweldige pasvorm. Deze zwarte jeans moet u een maat kleiner bestellen. Door het model en de stiksels slank het u geweldig af. Eenmaal wonderjeans gedragen nooit geen andere meer. Overtuig uzelf . In de was blijft hij mooi en komt door de stretch stof meteen weer in model.