Algemene voorwaarden

Bedrijfsgegevens
Bedrijfsnaam: Beautiful-Shirt
Adres:

Scheepersdijk 60
5062 ED Oisterwijk

Telefoonnummer:      06 81 66 58 34
KvK inschrijving: 17240606
BTW nummer: NL 151863532 B01
 
Betalingsmogelijkheden
Bij Beautiful-Shirt kun je betalen met de meest gangbare betaalmethoden op internet. Namelijk met iDEAL. 
  • iDEAL: Via iDEAL kun je direct online betalen via je eigen vertrouwde online bankomgeving. iDEAL wordt ondersteund door de volgende banken: Rabobank, Postbank, ABN AMRO, Fortis en SNS Bank.
 
Factuur
Bij je bestelling ontvang je een digitale factuur. Daarin staan alle gegevens nog eens duidelijk op. Ook ontvang je per e-mail een bevestiging van je bestelling. 
 
Verzending en kosten
De bestelling wordt met TNT Post verzonden. Beautiful-Shirt zal na ontvangst van de betaling uw bestelling binnen 2 werkdagen verzenden. U betaalt geen verzendkosten. Dit geldt voor verzending in Nederland, verzending naar buitenland en daarbij behorende kosten vinden in overleg met u plaats. Bij een bestelling boven de € 150,00 berekenen wij geen verzendkosten.
 
Niet leverbaar artikel
Doordat er van sommige artikelen slecht 1 van aanwezig is en de snel wisselende voorraad komt het helaas voor dat een artikel reeds uitverkocht  is en dit nog niet op de website verwerkt is. Indien u een artikel besteld heeft wat reeds uitverkocht is, zullen wij u hiervan op de hoogte brengen middels een e-mail. Het is niet mogelijk om Beautiful-Shirt aansprakelijk te stellen het door u bestelde artikel te leveren.  
 
Ruilen of terugsturen artikel(en)
Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over je bestelling, dan kun je deze binnen 7 dagen na ontvangst onbeschadigd of ongedragen worden geretourneerd. Download het retourformulier hieronder en vul de gegevens op het formulier in van jezelf en de naam en maat de kledingstukken die je wilt retourneren. 

Retourformulier downloaden

Stuur het pakket retour naar: 

 

Beautiful-Shirt

Scheepersdijk 60

5062 ED Oisterwijk
 

Ruilen

Wil je je artikel ruilen tegen hetzelfde artikel in een andere maat? Kijk dan in de shop of dit artikel nog voorradig is en neem contact met ons op. Dan kunnen we het betreffende artikel alvast voor je reserveren. Na ontvangst van je retourzending, wordt het gewenste artikel meteen verzonden.Wil je jouw artikel ruilen tegen een ander soort artikel? Stuur dan het pakket aan ons retour en plaats zelf een nieuwe bestelling in de shop. Het bedrag van je retourzending wordt na ontvangst binnen 14 werkdagen op je rekening teruggeboekt. 


Geld terug
Heb je liever je geld terug, dan wordt het tegoed na ontvangst van je retourzending (je ontvangt een e-mail zodra het pakket bij ons binnen is) binnen 14 werkdagen teruggeboekt op het rekeningnummer  waarop je de bestelling hebt geplaatst.  Bij vragen kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Je kunt mailen naar enjoyandgift@gmail.com

 

Aansprakelijkheid
Beautiful-Shirt kan niet aansprakelijk worden gesteld voor foutieve tekst in haar website.
 
Privacy
Uw persoonsgegevens zullen niet aan derden worden verstrekt.