VERZENDEN & RETOURNEREN

Verzending en kosten

De bestelling wordt met TNT Post verzonden. Beautiful-Shirt zal na ontvangst van de betaling uw bestelling binnen 2 werkdagen verzenden. Verzendkosten zijn gratis. Bovenstaande bedragen gelden voor verzending in Nederland. Voor pakketten in België en Luxemburg en  verzending naar buitenland en daarbij behorende kosten vinden in overleg met u plaats. Bij een bestelling boven de € 150,00 berekenen wij geen verzendkosten.

 

Ruilen of terugsturen artikel(en)

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over je bestelling, dan kun je deze binnen 7 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Download het retourformulier hieronder en vul de gegevens op het formulier in van jezelf en de naam en maat de kledingstukken die je wilt retourneren. 

Retourformulier downloaden

Stuur het pakket retour naar: 

 

Beautiful-Shirt

Scheepersdijk 60

5062 ED Oisterwijk

 

Ruilen

Wil je je artikel ruilen tegen hetzelfde artikel in een andere maat? Kijk dan in de shop of dit artikel nog voorradig is en neem contact met ons op. Dan kunnen we het betreffende artikel alvast voor je reserveren. Na ontvangst van je retourzending, wordt het gewenste artikel meteen verzonden.  Wil je jouw artikel ruilen tegen een ander soort artikel? Stuur dan het pakket aan ons retour en plaats zelf een nieuwe bestelling in de shop. Het bedrag van je retourzending wordt na ontvangst binnen 14 werkdagen op je rekening teruggeboekt. 


Geld terug
Heb je liever je geld terug, dan wordt het tegoed na ontvangst van je retourzending (je ontvangt een e-mail zodra het pakket bij ons binnen is) binnen 14 werkdagen teruggeboekt op het rekeningnummer waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bij vragen kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Je kunt mailen naar enjoyandgift@gmail.com